Westkip Transport

 

AanhangwagenWestkip BVBA is een modern en betrouwbaar transportbedrijf dat garant staat voor een excellente dienstverlening.

Met 6 vrachtwagencombinaties zorgen wij voor al uw transportbenodigdheden inzake levend pluimvee op de West-Europese markt. Bovenal bieden wij u een eerlijke prijs per km, zodanig dat u graag met ons zal blijven samen werken.

Flexibiliteit en vakkennis zijn onze belangrijkste troeven. Wij werken namelijk zowel met kratten als containers. Deze zijn steeds op voorhand gewassen en ontsmet, zodat aan de geldende eisen qua hygiëne steeds voldaan wordt. Verder zijn wij ook Belplume gecertificeerd. U vindt hieronder een aantal soorten kratten en containers die wij bezitten, samen met hun afmetingen.

 

 

15 lades container
Mobiele container 15 lades
Mobiele container kar
Moffet afmetingen

NIEUW: MOBIELE CONTAINERS

Mobiele containerMobiele containers hebben dezelfde vorm als klassieke, "5-lagen" containers. Ze bestaan evenwel uit 4 delen: 1 pallet waarop 3 mobiele eenheden worden geplaatst. Deze mobiele eenheden kunnen gemakkelijk met behulp van een Moffett of een verlaadmachine op een karretje worden geplaatst. Hierdoor kan in de gangen worden gereden; wat uiteraard veel voordelen biedt:

  • Diervriendelijker: In het kader van de ontwikkelingen van de voorbije jaren in verband met de wetgeving rond diervriendelijkheid, is dit zeker een belangrijk punt. Diervriendelijker betekent ook (veel) minder fracturen, aangezien de dieren niet meer versleurd moet worden over tientallen meters gangpaden, en daar vaart uw portefeuille uiteraard ook goed bij.
  • Efficiënter laadproces: Met mobiele containers kan men met minder personeel even vlug werken als gewone containers, en vlugger dan met kratten.
  • Minder lastig voor het laadpersonneel: Géén verloren meters in gangpaden.
  • Beter voor de portefeuille: Vele laadploegen rekenen vanwege het sneller en efficiënter laadproces, en de makkelijkere werkomstandigheden minder aan. Contacteer ons om te weten welke laadploegen!

 

 

Hieronder vindt u een filmpje met de werking van de nieuwe laadmachine. Indien deze link niet werkt, kan u het filmpje hier bekijken op youtube.

 

Vrachtwagen Westkip
Vrachtwagen Westkip